Informatie- en communicatietechnologie (ICT) is het vakgebied dat zich bezighoudt met informatiesystemen, telecommunicatie en computers. Onder deze term vallen zowel hardware-, softwareproducten en diensten als communicatieapparatuur- en diensten. Beide worden zowel in privé als bedrijfsleven toegepast.

Het heeft dus niet alleen te maken met hoe een computer, tablet of smartphone er uit ziet maar ook

  • welke software is er nodig om hiermee te kunnen werken
  • hoe gebruik je deze toestellen
  • welke is nu geschikt voor het doel
  • waarvoor u het wenst te gebruiken
  • wat kan u er allemaal mee
  • ...

Als Servitweb wilt u graag zijn kennis van dit vakgebied delen en dit zowel voor persoonlijk als voor professioneel gebruik.

Servitweb is dus een All-Round IT bedrijf dat voor u persoonlijk of uw bedrijf een volledige oplossing wenst te bieden of uit te werken.

Volgende services biedt Servitweb u aan:

 

Advies (Consulting)
Als bedrijf of persoon stel je altijd een gans pak vragen aan u zelf zoals: Wat is er goed voor mijn behoeften? Waar aan te schaffen? Welk product past in mijn budget? Wat heb ik nodig om mij te wapenen tegen de toekomst? Wat moet er in mijn infrastructuur aangepast worden? ... Op deze vragen wilt Servitweb u helpen een antwoord te zoeken en u in de juiste richting te sturen voor een oplossing. Servitweb heeft met zijn expertise in de KMO en private wereld een ruime kennis om u hier zo correct mogelijk op te kunnen antwoorden en een zo correct mogelijk voorstel te kunnen uitwerken. Vraag dus gerust voor meer informatie omtrent dit aanbod.
Aankoop
Voor de aankopen van uw hardware en software kunt u ook terecht bij Servitweb. Servitweb heeft dan wel geen winkel maar Servitweb zal voor u het juiste product voor de juiste prijs proberen te zoeken bij zijn leveranciers. Ook zal Servitweb nog eens rekening proberen houden met uw budget of wensen. Nadien zal Servitweb u een offerte opmaken waarna u de nodige tijd (afhankelijk van het aanbod) heeft om hier in een beslissing te nemen of nog de nodige vragen te stellen alvorens over te gaan tot verkoop. Vindt u echter toch ergens anders iets goedkoper maar wenst u wel op de diensten van Servitweb rekenen voor de implementatie van uw hardware of software kunt u hierover ook steeds vrijblijvend een offerte aanvragen. Gelieve dan wel duidelijk te vermelden welke hard- of software en wat er van Servitweb verwacht wordt.
Analyse IT omgeving voor KMO's
Zoals ook vermeld bij het Advies voert Servitweb een grondige analyse uit van de bestaande IT infrastructuur binnen uw KMO. U kunt dit vergelijken met het maken van een blueprint om te controleren welke punten (hardware, software, beveiliging) verbeterd dienen te worden. Na deze blueprint kan Servitweb, indien gewenst, een voorstel hierover uitwerken met de juiste componenten of partners.
Ondersteuning
Heeft u een probleem en wenst u hierin de nodige ondersteuning dan kunt u de diensten in huren van Servitweb. Servitweb zal uw probleem eerst grondig analyseren en zien of Servitweb dit kan oplossen en aan welke kostprijs. Zo komt u niet voor torenhoge facturen te staan. Indien Servitweb dit niet zelf kan oplossen zal Servitweb u in contact brengen met de juiste firma of hulp inroepen van zijn partners om samen tot een juiste oplossing te komen.
FAQ en Tips
Via Tips en FAQ probeert Servitweb u ook al wegwijs te maken in de belangrijkste punten van uw computer. Ga dus zeker een kijkje nemen op de FAQ Pagina.

Heb je meer vragen aarzel niet om met Servitweb contact te nemen.